Alkoholholdig drikk med mer enn 21 volumprosent alkohol
Ordforklaring
Hva betyr brennevin?
Info
Denne teksten er generert av en kunstig intelligens og kan inneholde unøyaktigheter og feilaktige fremstillinger som ikke samsvarer med virkeligheten.
Brennevin er en alkoholholdig drikk med en alkoholprosent på mer enn 21 volumprosent. Dette inkluderer drikker som whisky, brandy, vodka, rom, tequila og andre sterke spritsorter. Brennevin fremstilles ved destillasjon av gjæret plantemateriale, vanligvis korn, frukt eller melasse. Brennevin er vanligvis destillert til en høyere alkoholprosent enn vin eller øl, og kan drikkes rent eller brukes som ingrediens i forskjellige cocktailer.
1. Etter middagen likte de å nyte et glass brennevin for å avslutte kvelden.
2. På grunn av den høye alkoholprosenten i brennevinet, må man drikke det med forsiktighet.
3. Bartenderen anbefalte en spesiell type brennevin som han mente ville passe perfekt til cocktailen jeg ønsket.
4. Noen foretrekker å samle på sjeldne og dyre brennevin, mens andre foretrekker de mer vanlige variantene.
5. Restauranten hadde et imponerende utvalg av ulike typer brennevin på drinkmenyen.