Koke (egg) så lite at plommen ikke blir fast; jamfør bløtkokt; til forskjell fra hardkoke
Ordforklaring
Hva betyr bløtkoke?
Info
Denne teksten er generert av en kunstig intelligens og kan inneholde unøyaktigheter og feilaktige fremstillinger som ikke samsvarer med virkeligheten.
Å "bløtkoke" refererer til prosessen med å koke et egg så lite at plommen ikke blir fast. Dette resulterer i et egg med en mykere konsistens enn et hardkokt egg. Når man bløtkoker et egg, lar man det koke i kokende vann i kortere tid enn man ville gjort ved hardkoking. Denne kokingen fører vanligvis til en mykere og mer kremaktig konsistens av både eggeplommen og eggehviten.
1. Jeg foretrekker å bløtkoke eggene mine for å få en myk eggeplomme.
2. Hun liker ikke hardkokte egg, så hun bløtkoker dem alltid.
3. Oppskriften sier at du skal bløtkoke eggene i nøyaktig fire minutter.
4. Et bløtkokt egg er perfekt til frokost når det serveres med brød.
5. Han klarte å bløtkoke et egg selv uten å ødelegge det.